Over Ons

Wat is Allesoverthuis.nl?

Allesoverthuis.nl is een onafhankelijke onderneming en officieel verkooppartner van T-Mobile. Door de uitstekende samenwerking maken wij het voor jou mogelijk om unieke aanbiedingen aan te bieden. We zijn regelmatig bij jou in de straat om je te voorzien van persoonlijk advies. Maar soms ben je niet thuis. Via onze website www.allesoverthuis.nl kun je dan makkelijk een (nieuwe) afspraak maken, contact opnemen en/of jouw bestelling plaatsen. Altijd met hoogstaand advies. Allesoverthuis.nl is opgericht door en een handelsnaam van PARTOF B.V.

Is Allesoverthuis.nl betrouwbaar?

Jazeker. Als wij bij jou in de straat lopen kun je ons herkennen aan onze T-Mobile kleding. Al onze persoonlijke adviseurs dragen een ID-badge en kunnen zich altijd legitimeren. Als een adviseur dit weigert, neem dan contact met ons op via deze website. De adviseur stuurt via een tablet een offerte (e-mail en/of sms) je leest hem rustig (samen) door en klikt zelf op akkoord. 

Allesoverthuis.nl staat geregistreerd onder KvK-nummer 68542593 op naam van PARTOF B.V. (handelsnaam: Allesoverthuis.nl)

Waarom kies ik voor Allesoverthuis.nl?

Wij helpen jou met de overstap van je huidige provider naar T-Mobile, met altijd persoonlijk en passend advies. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Is onze persoonlijk adviseur al weg, maar zit je nog met vragen? Dan kun je ons altijd bellen! Bij ons geen keuzemenu’s of lange wachtrijen, wij nemen binnen één minuut op! En lukt dat even niet, dan noteren we automatisch je nummer en bellen we binnen 4 kantooruren terug. Makkelijk toch?

Niet de informatie die je zoekt?

Klik dan hier. Hier vind je nog veel meer informatie! Natuurlijk kun je ons ook altijd telefonisch bereiken.

Maak jouw belafspraak