We hebben je gemist!

Een nieuw tijdstip afspreken? Plan jouw afspraak.

DING DONG

We stonden voor jouw deur vandaag, maar je was niet thuis. Graag kom ik je alles vertellen over supersnel en voordelig internet via ons glasvezel netwerk. En natuurlijk geven we, op gepaste afstand voor de deur, een goed advies over welk pakket het beste bij jou past. Stap je nu over? Dan hebben we nog een schitterend cadeau voor je!

Benieuwd naar de voordelen van ons glasvezel netwerk?

Wat zeggen onze klanten?

Benieuwd naar de ervaringen die onze klanten Flip, Wouter en Martin hebben met glasvezel van T-Mobile? Je leest het hier.

Flip

”Het is belangrijk voor mij dat ik supersnel kan internetten en televisie kan kijken wanneer, en waar ik wil. Ik ben geholpen door vriendelijke adviseurs die samen met mij hebben gekeken naar het pakket dat het best bij mij past.”

Wouter

”Voor mij is het belangrijk dat het internet goed werkt. Het hele gezin maakt er tenslotte gebruik van. Op de dag van de overstap kreeg ik nog een berichtje of alles goed is verlopen. Goed internet én goede service!”

Martin

”Ik werd benaderd aan de deur en heb later nog telefonisch kunnen schakelen met een van de adviseurs. Samen zijn we tot de overstap gekomen. Sneller internet, betere Wi-Fi en een besparing. Top!”

Plan jouw afspraak

Maak jouw belafspraak